Vi starternye hvalpe hold op hvert år i Januar og August.

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.
 

DcH Sæby tilbyder almindelig hvalpe-, begynder- lydighedstræning af alle hunde.

Det er vigtigt, at du begynder at træne din hund så tidligt som muligt, hvorfor vi anbefaler dig at tilmelde dig et hvalpekursus, hvor træningen - eller rettere sagt samværet og legen - giver hund og ejer en rigtig start på et hundeliv med mange gode oplevelser. Her kan mange problemer forebygges, fordi hunde ejeren, på en inspirerende måde, tidligt lærer, hvordan man samarbejder med sin hund om at løse forskellige opgaver.

Du vil i løbet af et sådant kursus også kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med hunden i hverdagen. Rigtig mange hunde ejere træner med deres hund fordi de synes at det er en god aktivering af hunden og hunden får en masse selvtillid og bliver mere lydig - hvilket er til gavn for både hund og fører.

Bliver du "bidt" af arbejdet med din hund, er der rig lejlighed til at deltage i konkurrencer overalt i landet. DcH`s eget konkurrenceprogram er opdelt i fire klasser med gennemgående øvelser af stigende sværhedsgrad.

Er du slet ikke til konkurrencer, men alligevel interesseret i at have det rart med din hund, og samtidig give den mulighed for at få et godt og aktivt hundeliv, er der hold, hvor det sociale, førere og hunde imellem, er i højsædet. Mange venskaber knyttes på disse hold, som er en vigtig del af en bredt dækkende forening som DcH. En snak i klubhuset over en kop kaffe efter endt træning er en god anledning til at mødes med "dem" fra de andre hold.

Mvh DcH Sæby

Nyheder

Sponsorer