Klubmodul henter siden
kursus ved Helle Sejer Damkjær for trænere
Tilmeldingsfrist er overskredet


 Præsentation af Helle Sejer Damkjær.

Helle Sejer Damkjær Har trænet hund i 25 år. Startede med to berner sennen, gik derefter over til to tervuren, og har siden haft og har adskillige border collier. Startede i DcH, flyttede siden over i DKK lydighed.

Helle har i adskillige år været udtaget til landsholdet i lydighed, og har deltaget til VM og NM med 5 forskellige hunde. For nogle år siden startede hun i nordisk rundering, og har også der været udtaget til landsholdet. Sidste skud på stammen af discipliner er rally-lydighed, hvor særligt den nordiske rally optager hende.

Ved siden af det, er hun netop vendt tilbage til DcH programmet igen.

Helle Siger:
Har via min uddannelse, interesseret mig for undervisning i lige så mange år som jeg har trænet hund. Er særligt optaget af, at analysere samarbejdet mellem hund og fører. Det at få den enkelte hund til at blomstre og udvikle netop de bedste sider af netop den hund er det der optager mig. Jeg arbejder meget med begrebet MESTRING, når jeg selv træner hund og når jeg underviser andre. Fejl for mig er en information om, hvad vi ikke har lært hunden godt nok, og at den ikke forstår, hvad vi ønsker af den. Når vi får den information, handler det derefter om at finde en vej til at formidle til vores hunde, hvad det er vi gerne vil at de skal gøre for os. Når jeg underviser, er det ikke vigtigt for mig, hvor langt hund og fører er eller hvilket niveau de er på. Det der driver mig, er at få det enkelte par til at udvikle sig, ud fra det niveau de er på, det potentiale de har og de ambitioner de har videre.

Vi håber i har lyst til at komme og være med til et kursus ved Helle.

Mvh Bestyrelsen 


pasting
Tilmeldte
13 /20
Tilmeldingsfrist
11.08.2023
Tidspunkt
19.08.2023 kl. 08.00 - 19.08.2023 kl. 16.00
Sted
DcH Sæby
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer